Тепер без alyona alyona: Jerry Heil зачарувала публіку виконанням пісні "Teresa & Maria" на Каннському кінофестивалі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 053
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джеррі Хейл, фото
Фото: instagram.com/thejerryheil

Зірка Євробачення-2024 виконала відому на весь світ пісню, але без своєї напарниці

Jerry Heil не припиняє підкорювати Каннський кінофестиваль. Нещодавно співачка блиснула у відвертому вбранні на червоній доріжці, а тепер заспівала для публіки культову пісню "Teresa & Maria", але без своєї зіркової колеги alyona alyona. Відео дивіться в нашому матеріалі.

Поки alyona alyona виправдовується через скандал на Євробаченні, Jerry Heil запалює на Каннському кінофестивалі. Українська співачка виконала пісню "Teresa & Maria" на благодійному заході в Каннах. Про це вона розповіла у своїх Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Під час 77-го Каннського міжнародного кінофестивалю відбувся благодійний вечір української культури, краси та моди, де ми разом з вами заспівали "Teresa & Maria". Знайомити світ із душею сучасної України зараз украй важливо,
— такими словами підписала відео зірка.

На відео можна помітити, що Jerry Heil виконує відому пісню у розкішному шовковому костюмі чорного кольору. Публіка насолоджується хітом, знімає виступ на відео та активно підспівує зірці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Jerry Heil вже не вперше виконує пісню "Teresa & Maria" без своєї напарниці alyona alyona. Днями дівчина ошелешила імпровізованим живим виконанням композиції просто посеред аеропорту.