Новий український фільм жахів! У мережі набирає обертів тизер до стрічки "Конотопська відьма" (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
787
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кадр з фільму "Конотопська відьма"
Фото: FILM.UA

Фільм вийде на екрани до Дня Незалежності України

Нещодавно український інформаційний простір розірвала новина про те, що зовсім скоро в прокат вийде вітчизняний фільм жахів “Конотопська відьма”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі відомо, що фільм розповідає про доволі криваву помсту прадавньої відьми з міста Конотоп. За сюжетом, головна героїня буде мститися російським окупантам за смерть її обранця. Головні ролі виконали Тетяна Малкова (стерва Оля із “Моя улюблена Страшко”) та зірка вітчизняного кіно Тарас Цимбалюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що стрічка вийде у прокат на екрани України до Дня Незалежності. Окрім того, у мережі зазначається, що над фільмом працював творчий дует з продюсерки Ірини Костюк та сценариста Ярослава Войцешека.

До речі, вони відомі тим, що разом створювали справжній кінохіт “Мавка.Лісова пісня”. Ця стрічка свого часу побила всі можливі рекорди у прокаті. Вочевидь, такі самі сподівання кінотворці покладають і на “Конотопську відьму”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як польський режисер Патрік Вега на кінофестивалі у Каннах представив фільм про путіна. У кінці стрічки російський диктатор помирає.