"Прокляття" серіалу: хто ще з зірок "Моєї прекрасної няні" помер від раку

Новини шоубізнесу
4 497
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анастасія Заворотнюк, фото
Фото: соцмережі

Цікаво, що кілька актрис відомого серіалу теж померли за схожих обставин

Сьогодні, 30 квітня, стало відомо, що померла Анастасія Заворотнюк — зірка російського серіалу "Моя прекрасна няня", який колись обожнювало чимало українців і в якому нашу країну постійно висміювали. Однак Анастасія — не єдина актриса цього шоу, яка пішла з життя. Кількох артистів спіткала схожа доля.

На 53-му році життя померла Анастасія Заворотнюк. Останні кілька років вона боролась з раком мозку. Примітно, що це не перший випадок смерті акторів цього серіалу від онкології.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після того, як стало відомо про діагноз Заворотнюк, у мережі почали говорити про "прокляття", яке переслідує головних героїв серіалу. Причиною цього є вже кілька смертей акторів від раку після знімання у "Моїй прекрасній няні". Зокрема про цю дивину розповіли на порталі "Телеграф".

Любов Поліщук

У 2006 році, у віці 57 років, померла Любов Поліщук, яка зіграла маму няні Віки — Любов Прутковську. У 2000 році вона потрапила в серйозне ДТП, а через п’ять років у неї виявили рак хребта, частину якого довелося видалити. Поліщук лікувалася в Ізраїлі, але марно. Вона продовжувала зніматися у серіалі, приховуючи свою хворобу від колег. Останні місяці свого життя вона сильно страждала від болю, втратила волосся та вагу…

Любов Поліщук, фото
Фото: соцмережі

Олександра Назарова

У 2019 році, у віці 80 років, померла Олександра Назарова, яка грала бабу Надю. Вона довгий час боролася із захворюванням легень і одного разу впала в кому. Під час операції їй зробили трахеостомію, але її органи почали відмовляти, і врятувати її не вдалося. Офіційною причиною смерті стала поліорганна недостатність.

Олександра Назарова, фото
Фото: соцмережі

Анастасія Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк, головна героїня серіалу, також померла від раку. У 2019 році, через кілька місяців після народження доньки, їй поставили діагноз гліобластом — рак головного мозку. Акторка проходила ЕКО, яке могло прискорити розвиток ракових клітин в її організмі. Останні роки Заворотнюк не з’являлася на публіці, але було відомо, що вона продовжувала лікування, попри тяжкий стан. У неї залишилося троє дітей: Анна та Майкл від Дмитра Стрюкова і Міла від Петра Чернишова.

Анастасія Заворотнюк, фото
Фото: соцмережі

Варто зазначити, що серіал "Моя прекрасна няня" принижував українців, зображуючи головну героїню, яка приїхала з Маріуполя до Москви, як дурнувату дівчинку, яка говорить суржиком і не має хороших манер. Нечасто там описували важке та кримінальне життя, українців, які буцімто мріють переїхати до росії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дізнайтесь, чи правда, що російська акторка була частиною кремлівської пропаганди як на телеекранах, так і у реальному житті. Ми розповіли про політичні інтереси Анастасії Заворотнюк.