TAYANNA висловилася про брата, який живе на росії та дружить з путіністами: "Щоб на тебе ракета впала" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 286
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

TAYANNA та Міша Марвін з мамою
Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Вже третій рік артистка уникає питання про брата, проте нещодавно вона наважилася про це заговорити

На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, співак Міша Марвін перейнявся долею рідної країни, засудив московію та вирішив відправитися за кордон. Перший час рідний брат співачки TAYANNA навіть не забував про патріотичні публікації у соцмережах. Проте згодом, всіх здивувавши, Михайло Решетняк (справжнє імʼя — ред.) “почистив” власні соцмережі і як ні в чому не бувало повернувся у рф , відновивши свою творчу діяльність.

Свою мінливу позицію Марвін ніяк не бажає коментувати, тому в цілому намагається уникати будь-яких інтервʼю. І хоча його старша сестра Таянна більше відкрита до спілкування з журналістами, обговорювати життя брата на росії вона теж не поспішає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, в нещодавньому інтервʼю Славі Дьоміну артистка зробила невелике виключення. TAYANNA зазначила, що не має права засуджувати вибір інших людей, в тому числі й своїх найближчих родичів. Проте не приховує, що через це вона часто отримує грубі коментарі на свою адресу.

Я цю тему абсолютно не підіймаю. Взагалі про брата в інтерв’ю я не підіймаю цю тему, тому що як я вже пояснювала, я не несу відповідальність за інших людей, за братів, за сестер. Моя позиція, мені здається, абсолютно ясна. Мені здається, що питань не має бути. Коли ти відкриваєш Instagram і читаєш повідомлення: "Щоб ти здохла", "Щоб на тебе ракета впала". Тут крапка,
— зазначита Таянна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно TAYANNA зізналася, за чиї кошти живе у час широкомасштабної війни. Артистка розповіла про своїх щедрих колишніх, які не допускають, аби у неї виникали фінансові труднощі.