Співачка ROXOLANA відповіла, чи дійсно вона є невісткою скандального депутата Юрія Бойко (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 878
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

ROXOLANA
Фото: instagram.com/roxolanas

Артистка зізналася, чому приховує обличчя свого коханого від публіки

Відома українська співачка ROXOLANA, яка переспівала сестру Наташі Корольової, відверто заговорила про особисте життя. Артистка ледь не вперше розповіла про свого коханого, якого приховує від публіки.

Тривалий час Роксолані приписують роман з сином нардепа ОПЗЖ Юрія Бойка. Проте сама співачка ігнорує такі чутки про особисте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім в коментарі "Люкс ФМ" Роксолана зізналася, що не хоче говорити на публіку про свого коханого, адже він не любить зайвої уваги. Артистка враховує побажання чоловіка, тому намагається якомога менше підіймати тему стосунків у публічному просторі.

Я не приховую. Я просто це не транслюю. Це з поваги до мого молодого чоловіка. Він дуже закритий, інтроверт і ніколи не прагнув публічності. І тільки через це я не транслюю, не тільки під час моєї шоубізнесової діяльності, а й задовго до того, коли ми зустрічалися. А зустрічалися ми дуже багато років,
— зізналася ROXOLANA.

Однак розкривати імʼя свого загадкового коханого Роксолана не стала. А на питання, чи дійсно ним є син скандального депутата Юрія Бойко, артистка відповіла зі сміхом:

Не знаю, що вам і сказати,
— з посмішкою відповіла артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишня Андрія Хливнюка вперше відверто відповіла, чи мала роман з Сергієм Жаданом. Письменниця Ірена Карпа відповіла, що повʼязувало її з відомими чоловіками.