Киянин Микита Джигурда виявив бажання воювати за росію

Новини шоубізнесу
521
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Микита Джигурда
Фото: Скриншот з відео

У мережі поширюється інформація, що актор вступить до підрозділу, який неодноразово відвідував

Відомий російський артист, шоумен, кіноактор Микита Джигурда, який стріляв по рідній Україні, заявив, що готовий поїхати на фронт та воювати на боці росії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як зазначають джерела в коментарі росЗМІ, Микита, який родом з Києва, неодноразово відвідував підрозділ, де тепер планує нести службу. Цікаво що там служить чоловік скандальної блогерки Олени Блінковської.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, саме там службу несе колишній адвокат артиста Михайла Єфремова - Ельман Пашаєв. У мережі повідомляють, що артист вже встиг запросив клопотання на запис до підрозділу.

Так, Джигурда збирається заходити в цей підрозділ і вже запросив клопотання, яке є підставою, щоб громадянина розглянули на вакантну військову посаду в конкретному підрозділі,
- каже інсайдер.

Варто зазначити, що стосовно цього свою думку висловив і Ельман Пашаєв. До речі, варто зазначити, що він не став прямо відповідати на запитання щодо вірогідного вступу артиста до його підрозділу. Він лише заявив, що "може все".

Джигурда дуже сміливий, він може все. Він здоровий як слон. І патріот. Чесно, він може все,
- зазначив окупант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путініст Микита Джигурда розповів, як мало не став президентом. Про це путініст розповів в інтерв'ю радіо "Комсомольська правда".