"Схопив кулю": донька путініста Охлобистіна повідомила, що її батько потрапив під обстріл на окупованому Донбасі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Один з найвідоміших путіністів, популярний російський актор та зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін, який мвже майже 10 років підтримує путінський режим, потрапив під обстріл на території окупованого Донбасу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомила донька Івана Євдокія. Вона розповсюдила світлину відповідну світлину у себе в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

26-річна Охлобистіна заявила про те, що її тато разом з мамою відвозили "гуманітарну допомогу" на Донбас. Вочевидь, як донька божевільного путініста, так і він і сам, не могли навіть передбачити такого  прийом на тимчасово окупованих територіях України. Проте, Євдокія зауважила, що отримати кулю в тіло Івану завадив бронижелет.

Мама з татом вчергове їздили на Донбас, відвозили гумдопомогу. Мама поїхала до Ростова за добавкою допомоги, поки батько потрапив під обстріл і спіймав кулю. Слава Богу, в бронік!

 – резюмувала донька пропагандиста.

"Схопив кулю": донька путініста Охлобистіна повідомила, що її батько потрапив під обстріл на окупованому Донбасі (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путіністи Басков і Лепс пообіцяли мільйон рублів за підбитий танк. Артисти заявили, що це їхній жест підтримки путінської політики.