Софія Ротару повернулася у соцмережі, аби публічно звернутися до своєї 23-річної онучки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 962
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Софія Ротару
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Відома артистка рідко тішить шанувальників активністю у соцмережах, проте це був для неї особливий день, який зірка не змогла проігнорувати

30 травня онучка Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вперше показала свого коханого, відзначала день народження. Спадкоємиці легендарної української співачки виповнилося 23 роки, тому такі новини не змогла проігнорувати знаменитість.

Як показує практика останніх років, Софія Ротару рідко виходить на звʼязок зі своїми підписниками. Зазвичай артистка не залишається осторонь трагічних подій, що розгортаються в її рідній Україні, а також вона публікує дописи у соцмережах, які адресовані її рідним. І цьогорічний день народження онучки зірки не став виключенням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, у день народження Соні артистка поділилася рідкісним фото у соцмережах. В сторіс Софія Ротару опублікувала світлину молодої онучки та залишила коротке привітання. Публічно співачка не стала висловлювати побажання 23-річній Соні Євдокименко, адже, ймовірно, вона зробила це особисто, а не на широкий загал.

Соня Євдокименко
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у річницю смерті своєї матері Софія Ротару зробила неоднозначний пост в соцмережах. Артистка неочікувано заговорила російською.