Софія Ротару публічно звернулася до невістки, а згодом це "підхопили" її син та онук-втікач

Новини шоубізнесу
11 889
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Софія Ротару з невісткою

Несподівано народна артистка показала, як зараз виглядає її невістка, яку не часто можна помітити у соцмережах

Софія Ротару, яка була спонсором втечі онука за кордон, не часто зʼявляється у соцмережах, проте буквально кожна її публікація викликає чимало обговорень. Не вийнятком стала і та, де вона неочікувано показала свою невістку, Світлану Євдокименко. Як жінка виглядає зараз — дивіться на Хочу!

Сьогодня, 29 березня, невістка видатної української співачки святкує свій день народження, тому у соцмережах Світлана вже отримала чимало привітань. Осторонь не залишилася і її знаменита свекруха Софія Ротару. Напевно артистка особисто привітала родичку, проте також вона вирішила це зробити на широкий загал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у себе в соцмережах Софія Ротару поділилася рідкісним фото власної невістки. Судячи з усього, кадр був зроблений у студії, адже не ньому Світлана позує на білому тлі, в стильному вбранні.

З днем народження!
— коротко підписала кадр співачка.

До привітань жінки приєдналися й інші родичі Софії Ротару. Зокрема про день народження дружини висловився син народної артистки Руслан Євдокименко. Окрім того, “активізуватися” у соцмережах вирішив і онук-втікач Софії Ротару Анатолій, який і сам нещодавно відсвяткував день народження .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Софія Ротару чуттєво привітала сина та невістку з річницею щасливого шлюбу . Як виявилося, цього року її син Руслан Євдокименко відсвяткував 30-ту річницю свого шлюбу.