Відбулися похорони Анастасії Заворотнюк (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
42 991
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Заворотнюк
Фото: varta1.com

Артистку поховали на Троєкуровському кладовищі

Днями інформаційний простір ошелешила новина про смерть Анастасії Заворотнюк, яка здобула шалену популярність завдяки ролі няні Віки із ситкому “Моя прекрасна няня”. 1 червня ж відбувся похорон російської знаменитості. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за численними повідомленнями російських ЗМІ відомо, що зірку поховали на Троєкуровському кладовищі у Москві. Могила акторки знаходитиметься на тамтешній алеї знаменитостей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попрощатися із зіркою прийшло багато людей. Це низка селебритіс з росії та члени її родини. Зазначимо, сім'я Анастасії пильно оберігала те, як повинна була виглядати актриса. Зокрема, було заборонено робити знімки під час прощання. Додамо, що Заворотнюк поховали у білій труні.

Труну з Анастасією Заворотнюк відкрито. Ходили чутки, що сім'я може не відкривати труну через те, що хвороба змінила до невпізнання актрису. Мовляв, на початку вона сильно погладшала, а до кінця життя всохла,
- повідомив пропагандистський телеграм-канал Не Малахов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Потап жорстко висміяв смерть Анастасії Заворотнюк. Уся правда про скандальну публікацію репера.