Як підписати валентинку: найгарніші слова для людини вашого серця

День Валентина
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви бажаєте подарувати комусь валентинку, не забудьте написати в ній гарні слова чи побажання. Раніше ми публікували 50 ідей подарунків на День Валентина, а тепер розкажемо, що написати в романтичній листівці на 14 лютого.

День Валентина — це таємничий і романтичний період, коли закохані вітають одне одного та дарують приємні подарунки. Для вас — найгарніші ідеї, як підписати валентинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що написати у валентинці:

Завдяки тобі у мене є більше причин посміхатися. Мої мрії змінили свій курс, і я дуже бажаю бути завжди поруч. Я готова бути твоїм тилом і твоїм натхненням. Мені подобається готувати для тебе смачності і міцно цілувати. Кохаю безмежно. Твоя я.

***

Ти моя єдина справжня любов. Сонце, яке освітлює мої дні, місяць, який прикрашає мої ночі… Ти – ключ, який відкриває двері мого щастя. Я люблю тебе!

***

Коли ми разом, моє серце наповнюється щастям та радістю. Мені хочеться, аби всі люди на планеті були такими ж щасливими, як я, коли ти береш мене за руку. Не відпускай мене.

Як підписати валентинку: найгарніші слова для людини вашого серця - фото №1
Pinterest

Дякую, що ти з'явився у моєму житті. Я ніколи не думала, що я буду мати мрії, пов'язані з іншою людиною. А тепер я надзвичайно щаслива від того, що саме ти став причиною моїх нових мрій.

***

Ти причина кожної посмішки на моєму обличчі. Причина моїх успіхів та надій. Причина мого натхнення та сили! Обіцяю не просто кохати тебе, а робити тебе найщасливішою людиною на планеті. З Днем святого Валентина. Я кохаю тебе!

***

Мої почуття важко викласти на папері, адже їх потрібно лише відчувати! Але знай, я тебе люблю душею, серцем, тілом та кожною клітинкою. Про таку людину як ти, можна лише мріяти, але мені дуже пощастило! Дякую долі та Всесвіту за нашу зустріч! Я люблю тебе!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як підписати валентинку: найгарніші слова для людини вашого серця - фото №2
Pinterest

Раніше ми писали, який букет подарувати коханій на День Валентина. Для вас — найкращі ідеї солодких та вітамінних букетів, які піднімуть настрій.

Главное фото: karenpedersen.blogspot.com