Захисниця "Азовсталі" Пташка зізналася, чому повернулася із полону на фронт (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 473
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Парамедикиня Пташка
Фото: Скриншот Instagram

Парамедикиня каже, що не може жити звичним життям

Знаменита українська парамедикиня та захисниця з “Азовсталі” Пташка, яка розповіла про тортури у російському полоні, пояснила, чому повернувшись із нього, знову пішла на війну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це захисниця розповіла в інтерв'ю блогерці Раміні. Відповідна бесіда опублікована на YouTube каналі медійниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Пташка зазначила, що їй несила сидіти вдома, коли в країні війна. Вона не може жити спокійним життям, коли навколо діються такі жахливі речі.

У мене є прикмета, якщо я їду від своїх хлопців, туди щось “прилітає”. Мене постійно питають, чому я повернулася на фронт? Але, як я буду спокійно сидіти вдома, якщо в моїй країні війна, наприклад, як буду пити чай зранку, ввечері пити вино. У мене є руки-ноги, як підлегла я можу виконувати функції на фронті, у мене класний бойовий досвід, це мій вибір психологічний, я знаю, що я була б набагато кориснішою, як дипломат, але я психологічно не витягую дипломатичну роботу. Я пів року пропрацювала як дипломат зі звільнення полонених, і я вклоняюся перед полоненими і тими людьми, які працюють у цій темі, мені простіше воювати.
- каже парамедикиня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як легендарна парамедикиня Пташка розповіла, як відганяє думки про самогубство. Жінка також поділилася секретами боротьби з хвилями депресії.