"Не буде все добре. Ми несемо важкі втрати": Пташка засмутила заявою про війну (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Захисниця "Азовсталі", парамедик Катерина Поліщук, більш відома у публічному просторі як Пташка, звернулася до українського народу із сумною щодо перебігу російсько-української війни. Подробиці - в нашому матерілі.

На своєму офіційному профілі в  Instagram  "Пташка" закликала людей  не писати їй про те, що все налагодиться і буде добре. Дівчині набридло чути і бачити лише слова, які не підкріплені конкретними діями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Катя  повідомила, що наша сторона несе тяжкі втрати на передовій. Зокрема, вона написала:

Не пишіть мені. Не пишіть мені: "Тримайся", "Все буде добре","Ви їх переможете". Не буде все добре. Ми несемо важкі втрати. Я не втомилася воювати. Я втомилася вигадувати щось оригінальне, щоб знайти кошти на першочергові потреби - дрони спостереження і враження ворожої техніки.

Катерина Поліщук переконана, що будь-хто з українців може і повинен допомагати збройним силам. Знаменита захисниця додала, що варто лише відмовити собі в чомусь на благо рідної країни. У своєму пості Пташка прикріпила фото з подругою, яка, за її словами, не пише їй про те, що все буде добре, а бере і допомагає та воює.

Не пишіть мені "Ти молодець, ми віримо і молимося". Поділіться своєю кавою, хлібом або новим чохлом на телефон. Зробіть торт на весілля на один ярус менше. Сходіть на однотонний манікюр без дизайну. Викуріть менше на сигарету. Поділіться кількома гривнями, щоб не шукати рублі на шматок хліба в ярмі,

- констатувала парамедикиня.

Вочевидь, говорячи про кількість ярусів на торті, Катя мала на увазі скандальне весільне гуляння колишніх українських чиновників. Вечірка відбувалася у Львові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Пташка прокоментувала скандал зі зйомками серіалу за 33 млн грн. Захисниця "Азовсталі" пояснила, чому люди так обурилися щодо стрічки "смт Інгулець".