"Думала, не вивезу": молода дружина Остапчука приголомшила причиною госпіталізації (ФОТО)

Новини шоубізнесу
896
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Полтавська несподівано опинилася в лікарні
Володимир Остапчук з дружиною / Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Полтавська розповіла, як зараз почувається

Дружина відомого українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка відкрила власний бізнес, потрапила до лікарні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Молода обраниця Володимира вже встигла пояснити, чому її госпіталізували. Днями вона неприємно вразила фоловерів кадром з лікарняного ліжка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впродовж дня вона не з'являлася в мережі, а відтак підписники почали перейматися за свою улюблену медійницю. Врешті-решт, бізнесвумен зв'язалася із користувачами та повідомила, що потрапила під крапельницю незадовго після отруєння. Полтавська каже, що її симптоми були напрочуд серйозними, адже саме через них вона була госпіталізована, однак зараз почувається куди краще.

Вже все ок. Отруїлася просто. Думала, не вивезу,
- написала у фотоблозі Полтавська.
Катерина Полтавська несподівано опинилася в лікарні
Скриншот Instagram-Stories

Остапчук також повідомив, що стан його обраниці покращився. Ба навіть, Володимир пожартував, що крапельниці - це їхнє родинне, адже він нещодавно теж потрапляв до лікарні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Полтавська спростувала твердження, що Остапчук зраджував з нею свою колишню. Молода обраниця Володимира переконує у своїй правоті.