"Я на межі": тяжкохворій Катерині Тишкевич стало гірше (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У Катерини Тишкевич погіршилося здоров'я
Фото: Катерина Тишкевич/Скриншот Instagram

Наразі зірка страждає від головного болю

Тяжкохвора на сепсис українська акторка Катерина Тишкевич, яка приголомшила процесом лікування, повідомила, що її здоров'я погіршилося. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зірка зізналася що методи лікування та рекомендації медиків, якими вона послуговувалася, не допомагають. Наразі Катерина страждає від головних болів. Окрім того, до всього доєдналося ще і відчуття тривоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, через настання літньої пори та акліматизації її проблеми загострилися. Тишкевич каже, що дуже складно переживає цей період. Про це вона повідомила у себе в Instagram Stories.

Це я сьогодні зранку б'юся в істериці. Вважаю таке теж можна вам довірити, бо це чесно. Причини: 1) Позаду 20 сеансів ТМС (транскраніальної магнітної стимуляції). I нема більше надії, що цей інструмент допоможе і треба просто трохи терпіння. 2) Настало літо, а зміна кліматичного сезону – це теж дурне підбиття підсумків і висновок, що я все ще в дупі. 3) Окрім головного болю зранку повернулась тривожність... Це мене добило,
- написала артистка.
У Катерини Тишкевич погіршилося здоров'я
Фото: Катерина Тишкевич/Скриншот Instagram
Іноді я задовбуюсь авансом йти в життя, балансуючи на прірві людських можливостей витримки. Не плакала майже 2 місяці, але сьогодні просто прорвало, бо голова не переставала боліти ані на секунду за весь цей час... Після цього мене 1,5 години збирала до купи психолог і я ще багато плакала. А потім нафарбувалась за дві секунди і поїхала, бо мала вже домовленість і не могла скасувати. Я на межі,
- резюмувала Тишкевич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як важкохвора Катерина Тишкевич зізналася, як її стан здоров'я довів до думок про суїцид. Зірка українського кіно вперше відверто розповіла про свій моральний стан на фоні тяжкого діагнозу.