"Сльози текли постійно": важкохвора Катерина Тишкевич приголомшила процесом лікування (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 589
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Акторка сподівається, що ці процедури підуть на користь і послаблять її постійні головні болі

Українська акторка Катерина Тишкевич вже не перший рік лікується від важкої хвороби, яку тривалий час не могли діагностувати лікарі. Через хронічний соматоформний больовий розлад знаменитість навіть мала думки про суїцид , зокрема евтаназію. Проте, на щастя, наразі її стан дещо покращився, але акторка все одно продовжує відвідувати лікарів.

Однак з таких моментів лікування Катерина Тишкевич поділилася у себе в соцмережах. Зірка серіалів "Жіночий лікар" та "Ніщо не трапляється двічі” показала, на яких процедурах була днями та трохи розповіла, як вони проходять.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, в цей час Катерина відчуває сильний біль, адже як вона зазначила, під час процедури в неї безперестанно текли сльози. Свої постійні головні болі вона намагається послабити після курсу даних процедур, сила яких з кожним разом постійно збільшується.

3 кожним днем посилюють імпульс і тіло реагує по-різному. Я сьогодні трохи монарх і передаю вітання. І сльози текли постійно. Сьогодні пересіклися с пацієнтом, який теж проходить ці процедури і має ХГБН протягом 20 років. Сказав, що після другої відчув покращення. Свогодні вже восьма. Його попустило відсотків на 40%. Тримаємо кулачки за мене всі,
— повідомила Катерина Тишкевич.
Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно важкохвора Катерина Тишкевич знову "сіла" на антидепресанти . Акторка пожалілася на сильні головні болі та стрімку втрату волосся.