Катерину Тишкевич запідозрили у вагітності, а вона не стала тягнути інтригу і нарешті розкрила усю правду (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 630
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Тишкевич чекає на первістка, чи ні
Катерина Тишкевич. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Нещодавня публікація акторки викликала чимало обговорень у мережі

Українська акторка Катерина Тишкевич змусила своїх шанувальників гадати. Вона опублікувала нове відео, на якому її животик виглядає збільшеним, що породило чутки про можливу вагітність. Та й тільки нещодавно сама знаменитість говорила про своє бажання стати мамою , тому не дивно, що у коментарях її вже ледь не почали вітати.

Так, акторка постала перед камерами у вишуканому білому напівпрозорому вбранні. Знімки були зроблені так, щоб зберегти інтригу, з особливим акцентом на приховання фігури, зокрема живота. У коментарях під фото шанувальники засипали Катерину компліментами за її красу та стиль. Проте, безліч коментарів було присвячено питанням про те, чи чекає актриса на дитину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак сама Катерина не стала тягнути інтригу і відразу відреагувала на чутки, які породила її нова фотосесія. Артистка зазначила, що зміни у її фігурі — наслідки приймання антидепресантів, які їй треба пити через важку хворобу.

Дайте спокою вже.
Я ж постійно кажу, що набираю вагу на антидепресантах, а ви мені який раз приписуєте вагітність,
— відповіла Катерина Тишкевич.
Катерина Тишкевич вагітна, чи ні
Катерина Тишкевич. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Катерина Тишкевич зізналася, що думала про самогубство . Акторка припускала, що могла б погодитися на евтаназію.