Back to 00’s: Антон Савлепов презентує сольний проєкт та його перший відвертий трек “Розстебни”

Новини шоубізнесу
5 462
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антон Савлепов випустив премʼєру пісні “Розстебни”
Антон Савлепов. Фото: пресслужба

Уже цього літа відбудеться прем'єра музичного альбому, а пісня "Розстебни" - стане його частиною

Він обіцяв — і зробив. Співзасновник та фронтмен легендарного українського гурту Quest Pistols Антон Савлепов повертається й запускає сольний музичний проєкт.

Артист представив свій перший сингл “Розстебни” під сценічним імʼям SAVLEPOV. Чуттєвий, відвертий, ритмічний pop R'n'B в стилі нульових — свіжий звук нового музичного образу відомого артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перший сингл “Розстебни” увійде до музичного альбому, дроп якого відбудеться вже цього літа. Раніше, у січні 2022 року, Антон Савлепов ділився в Instagram, що вже записав альбом сольних пісень та відзняв три відеороботи для проєкту SAVLEPOV, і тоді ж оприлюднив перший тизер. Але далі настала пауза.

Антон Савлепов випустив премʼєру пісні “Розстебни”
Антон Савлепов. Фото: пресслужба
Підготовка до сольного проєкту SAVLEPOV розпочалася ще у 2021 році, але через повномасштабне російське вторгнення на територію України мої творчі амбіції логічно відійшли на останній план. Я чекав, коли музичний настрій проєкту зрезонує зі станом суспільства, але останні роки навчили, що ніколи не буде кращого моменту робити свою справу, ніж саме зараз,
— ділиться SAVLEPOV.

Антон Савлепов випустив премʼєру пісні “Розстебни”
Антон Савлепов. Фото: пресслужба

У пісні “Розстебни” кожен біт наповнений зухвалим, хтивим і запальним фліртом. Це ніби неприхована сексуальність, гра на межі пристойності, що схожа на еротичні танці. Це кохання, що існує, допоки грає музика, ритмічний подих пристрасті, втілення шаленої мрії.

Моя музика — це інтимна фантазія, що занурює у паралельний світ моїх наївних мрій,
— додає SAVLEPOV.

Варто зазначити, що SAVLEPOV — це сайд-проєкт Антона Савлепова. Втім артист також продовжує свій шлях як фронтмен гурту Quest Pistols, що возз'єднався заради благодійних виступів й активно допомагає ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, гурт Quest Pistols здивував новим потужним треком "Божевільна”. Нанастільки драйвове повернення, схоже, ніхто не очікував!