Зухвалий come back від QUEST PISTOLS: гурт здивував новим потужним треком "Божевільна" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - учасники гурту QUEST PISTOLS
Фото: пресслужба гурту QUEST PISTOLS

На настільки драйвове повернення, схоже, ніхто не очікував!

Популярний український гурт QUEST PISTOLS, який торік “порвав” публіку у Казахстані всього однією фразою , повертається! Зірковий come back артистів відбувся лише 3 дні тому і за цей короткий період їхня нова пісня “Божевільна” зібрала на youtube вже майже пів мільйона переглядів!

Зухвалий сингл з елементами небанального романтизму стає новим етапом у творчості гурту. “Божевільна” підкреслює виразність індивідуального стилю QUEST PISTOLS, водночас відкриваючи нові грані їх творчості. Новий трек відображає вибухову суміш драйвового саунду і самовираження у процесі затяжного прощання. Це жива, оголена емоція сексуальної пристрасті у непростих стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Разом з довгоочікуваною премʼєрою треку, хлопці презентують і динамічний кліп. Візуалізація вийшла надзвичайно наповненою: провокативні образи, інтригуючі повороти, гра світла і, звісно ж, хореографічна лінія, від якої неможливо відірвати погляд.

Танцювальна відвертість - як терапія самопрояву. Важливо, не втратити контакт із собою, з яскравою блискавкою живого таланту, яка завжди наповнює людину енергію для виконання найсміливіших ідей і життєвих задач. Це енергійне відео про скажених людей, загублених у часі, просторі та моторошних стосунках. Жива, оголена емоція сексуальної пристрасті провокує, притягує увагу, але не дає відповідей і надій. Ми просто “викрикуємо” рухами тіла весь біль та втому, намагаючись позбутися реальності, яка сковує розум у нерухомості,
— розповідає про новий кліп Антон Савлепов.

Режисером кліпу “Божевільна” став відомий не лише в Україні, а й у Європі, кліпмейкер Максим Гетьман. Завдяки його баченню і підходу до творчості музикантам вдалося втілити задумане у реальність:

Як на мене, це відео сповнене тривогою, адже розлучення — це момент, коли руйнується світ навколо і тобі немає, чим дихати. Саме такі емоції ми намагалися передати піснею і хотіли відтворити їх у нашому відеокліпі. Максим дуже талановитий режисер, який відчув нас і наш новий трек. Його бачення зображення і дії у кадрі дуже органічні відносно пісні. Тому дивіться відео і насолоджуйтесь, адже це справжній оргазм для вух та очей,
— розповів Микита Горюк про нову роботу гурту QUEST PISTOLS.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, останнім часом, гурт QUEST PISTOLS зосередився на адаптаціях своїх хітів українською мовою . І ось нарешті відомі артисти вирішили потішити слухачів драйвовою новинкою, відзначаючи початок нового етапу їх творчості!