"Це давало результати, які бачили всі": співачка Настя Каменських розповіла, як на її життя вплинули тренування

Новини шоубізнесу
1 112
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Настя Каменських вкотре похвалилася звабливою фігурою
Фото: kamenskux / Instagram

Каменських заявила, що справжня турбота про себе повинна ґрунтуватися на любові до свого тіла

Знаменита українська співачка Настя Каменських, яка показала своє обличчя без макіяжу зблизька, вчергове здивувала своїх фоловерів новим постом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 6 червня Настя у себе в Instagram розповсюдила публікацію, в якій постала у спортивних шортах та топі. Артистка вирішила розповісти про те, як тренування вплинули на її життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона згадала, що свого часу працювала ніби робот, аби виглядати досконало. Однак, селебритіс зазначила, що навіть не замислювалися про те, що після таких спортивних навантажень можуть бути свої наслідки.

Усе своє життя я намагалася контролювати кожен його аспект. Саме завдяки такому гіперконтролю й самодисципліні мені вдалося вперше прийти у свою ідеальну форму. Тоді я робила все – виснажливі тренування, суворий режим харчування, планування графіків відпочинку й роботи, процедури догляду. Працювала, ніби робот, і сумлінно виконувала завдання за завданням. Це давало класні результати, які бачили всі. Але тоді я зовсім не замислювалася про те, які можуть бути наслідки таких навантажень,
- написала артистка

Зірка також зазначила, що наразі вона переглядає своє ставлення до спорту. Окрім того, Каменських окреслила увагу і на здоровому способі життя.

Я зрозуміла, що справжня турбота про себе повинна ґрунтуватися на любові до свого тіла, а не на виснаженні й постійній боротьбі. Саме так на зміну виснажливим силовим тренуванням у моєму житті прийшло плавання, вправи для здорової спини, йога й розтяжка. Але найбільше я почала присвячувати часу правильній і здоровій поставі. Виявилося, що це – цілий світ нових знань. Тепер мої заняття спортом спрямовані не лише на досягнення естетики тіла, але й на постійне покращення здоров’я.
- резюмувала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських здивувала подарунком на річницю весілля, який вона отримала від Потапа. Зауважимо, що пара вже 5 років як разом.