Потап і Настя Каменських розлучилися - блогер Адамов (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська поп та хіп-хоп виконавиця Настя Каменських, яка нещодавно запрем'єрила провокативний латиноамериканський хіт, розлучилася зі своїм чоловіком та відомим продюсером Потапом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цю резонансну новину повідомив   на YouTube каналі Люкс ФМ відомий блогер Артур Адамов. Варто зауважити, що плітки про розрив стосунків Потапа та Насті блукали в інформаційному полі досить давно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що пара офіційно поки що не говорить про розрив шлюбу Отож радіоведучий заявив:

Нещодавно я почув у приватній розмові, що Потап і Настя Каменських розлучилися. Він зараз живе за кордоном, а Настя тусується в Україні. З собачкою у лісі гуляє - я бачив в Instagram. Я не можу зрозуміти, чому це вона в Україні. Вони ж разом їхали. Вона дуже швидко повернулася.

Також медійник додав, що нині постійно ходять чутки, що артисти скоро на широкий загал оголосять, що вони вже не є сім'єю. Однак, за словами Артура, Каменських не каже про розлучення через свої особисті причини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Потап і Настя Каменських покинули Україну.  За словами відомого українського блогера Богдана Беспалова, популярний у минулому реп-дует відправився на відпочинок.