Українська співачка зі сльозами на очах розповіла про рідний Херсон (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
615
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка SOWA розповіла, чим для неї особливий Херсон - роковини підриву Каховської ГЕС
Українська співачка SOWA. Фото: пресслужба артистки

6 червня 2023 року посеред ночі росіяни підірвали греблю Каховської ГЕС, що спричинило масштабну екологічну катастрофу

Молода українська співачка SOWA, яка нещодавно виступала у військовому шпиталі, зробила заяву про свій другий дім — місто Херсон. Деталями ділимося далі.

Днями у своєму Instagram виконавиця опублікувала емоційно потужне відео. У змонтованому ролику тривалістю всього хвилину, артистка передала весь біль, завданий окупантами особливому для неї місту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Майже о третій годині ночі 6 червня 2023 року, російські військові здійснили жахливий акт — підірвали Каховське водосховище. Це - черговий воєнний злочин російських терористів.

Війна обернула на руїни мій дім, мій другий дім у місті Херсон. Прокляті моск@лі знищили домівки багатьох українців та забрали життя невинних. Але нашої стійкості і волі їм ніколи не зламати,
— пише виконавиця.

Також SOWA зазначила, що Херсон — це місто, спогади про яке тісно пов’язані з її щасливим дитинством:

Херсон - це те місце, де я провела своє дитинство, де малою бігала по узбережжю Азовського моря та насолоджувалася соковитими кавунами, вирощеними моїм батьком на херсонських полях…Херсон незламний, як і кожен із нас, хто зветься українцем.

росія - це глобальна загроза для всього світу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 6 червня в Україні відзначається річниця підриву греблі Каховської ГЕС російськими військами, що спровокувало масштабну екологічну катастрофу. Внаслідок цієї катастрофи постраждали десятки тисяч людей, чималими виявилися і жертви. Каховське водосховище було знищене, а значна територія України виявилась затопленою.