Чого тільки не роблять на концертах Пивоварова: маленька прихильниця співака попрощалася зі своїм волоссям заради допомоги ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 264
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров - концерт у Хорватії
Артем Пивоваров. Фото: пресслужба

Відомо, що дівчинка була змушена покинути Україну, оскільки була в російській окупації

Під час виступу Артема Пивоварова, який незабаром запалить сцену ATLAS UNITED 2024 , відбулася зворушлива подія — молода українка, на ім'я Паола, вирішила попрощатися зі своїм довгим волоссям, аби підтримати Збройні сили України. Цей вчинок викликав захоплення у глядачів та привернув увагу в соціальних мережах.

За словами команди Пивоварова, Паола звернулася до них з незвичним проханням перед початком концерту. Вона хотіла обрізати волосся прямо на сцені, під час виконання однієї з пісень співака. Коли Артем виконував чергову композицію, дівчина піднялася на сцену, і на очах у всіх їй обрізали волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей момент був знятий на відео і швидко розповсюдився в Instagram, зворушивши тисячі користувачів. Відомо, що родина Паоли змушена була покинути Україну через російську окупацію і знайшла притулок у Хорватії. Цей героїчний вчинок став символом незламності та підтримки українських воїнів.

Твоя ідея полягала в тому, що ти маєш неймовірно довге волосся і ти хочеш з ним сьогодні попрощатися, правильно? Знаю, як ти хвилюєшся, знаю, як ти не хочеш цього робити, але це твоє бажання бути корисною і допомогти нашим козакам і козачкам, які боронять нашу країну. Це приклад свідомості нашого молодого покоління. Тому що я щиро вірю, що за такими людьми, як ви, майбутнє України,
— сказав Артем Пивоваров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно у розпал концерту Артем Пивоваров зламав прихильниці ніс . Реакція Мережі виявилася більш ніж неоднозначною.