Артем Пивоваров зламав прихильниці ніс у розпал концерту: реакція Мережі виявилася більш ніж неоднозначною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 058
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров
Фото: пресслужба

Артист явно був шокований таким новинам після власного виступу, адже випадково зарядив барабанними паличками прямо в обличчя фанатки

Великі сольні концерти Артема Пивоварва, обговорюють ще довше, ніж вони тривали (а це рекордні 3 дні поспіль ). Однак окрім яскравих перформансів артиста на сцені, декому запамʼяталися й не зовсім приємні інциденти, як от, до прикладу те, що співак випадково покалічив одну з прихильниць. Як це сталося — розповідаємо на Хочу!

На офіційній сторінці Артема Пивоварова в Instagram зʼявилося відео його зустрічі з прихильницями після концерту. Однак в ході спілкування він дізнався, що з однією з дівчат стався нещасний випадок, адже коли Артем кидав барабанні палички у глядацьку залу — випадково поцілився їй у ніс, зламавши його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак явно не очікував такого повороту подій, тому почав вибачатися перед дівчиною. Сама ж вона зазначила, що в цей момент крізь натовп пробиралася до сестри, тому й не помітила, як в неї прилетіли барабанні палички. І хоча прихильниця артиста так і не забрала їх, вона підкреслила, що не шкодує про те, що сталося.

Все чудово, дуже дякуємо Артему за приділений час, за ніс не переживайте, загоїться і прийдемо на наступний концерт,
— відреагувала постраждала.

Та й інші коментатори лише посміялися з того, що сталося. А дехто взагалі пожартував, що був б не проти опинитися на місці дівчини.

  • Мистецтво володіння паличкою Гарі Потер;

  • Киньте в мене палкою, я буду рада;

  • І чому ця палиця не прилетіла мені в ніс,

— пишуть у коментарях.

Однак деякі коментатори навпаки відзначили, що це не нормальна ситуація. Адже такий інцидент міг закінчитися значно гірше, ніж все вийшло насправді.

  • Знаєте що?? Це не смішно. Можна лишити людину без ока, або, якщо прилетить у скроню, взагалі ненароком вбити. На Заході вже б подали до суду і відсудили гроші. При всій повазі й любові до виконавця, але це ДУЖЕ ПО ДУРНОМУ;

  • Друга паличка прилетіла біля нас, ми в шоці, небезпечно, бо там і діти були!

  • Блін ну він дуже емоційний хлопець, я надіюсь він усвідомить вчинок, ну не можна кидати в публіку речі, це пощастило що тільки ніс, а не в око, наприклад,

— пишуть інші користувачі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Соня Сотник прокоментувала провокативну поведінку артиста на сцені . Артистка зізналася, що не слухає хіти Артема Пивоварова.