Весілля не буде? Ахтем Сеітаблаєв приголомшив новиною з особистого життя (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 355
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ахтем Сеітаблаєв заговорив про проблеми у стосунках з молодою обраницею
Фото: instagram.com/seitablaiev

Актор заявив, що їхня пара переживає складний період

Відомий український актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, який минулого року повідомив про те, що у його житті з'явилися нові стосунки з молодшою на 20 років дівчиною зазначив, що наразі пара переживає складний період. Подробиці - в нашому матеріалі.

Минулого року Ахтем освідчився своїй обраниці Мар'яні Боцвинюк, проте наразі весілля скасовано, адже стосунки Мар'яни та Ахтема, вочевидь нині бажають кращого. Про це актор повідомив у своєму коментарі для Люкс ФМ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист підтвердив, що він проходить з коханою через складний період. Ахтем додав, що у його та Мар'яни різні погляди на життя і поки що весілля грати вони не збираються. Цікаво, що знаменитість вирішив ухилитися від запитання про те, чи мешкає він разом з Боцвинюк.

Поки що не будемо грати весілля. Ми на початку обговорювали, але зараз – ні. Можливо, невдовзі. Ні, офіційно стосунки не оформлювали. Ми переживаємо непростий період стосунків. Не знаю, як воно буде далі. Це скоріше пов’язано з тим, що ми двоє дорослих людей і маємо певні переконання й погляди на життя, які далеко не завжди сходяться.
- поділився Сеітаблаєв.

Окрім того, артист зізнався, що періодично спілкується зі своїми дітьми. Ба більше, він нещодавно встиг побачити свою однорічну онуку.

Підтримуємо стосунки завдяки Мережі, телефонним розмовам. Я часто спілкуюся зі старшою донькою, яка зараз в Бельгії. Емоції від онуки надзвичайні. Не дарма кажуть, що онуки - найулюбленіші діти,
- резюмував режисер.

Дивитися з 21:17

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Горова видала заміж свою доньку. Фото з весілля 26-річної Наталії викликали захват в мережі.