Дружині Володимира Остапчука стало зле в торговому центрі: відома причина поганого самопочуття Катерини Полтавської (ФОТО)

Новини шоубізнесу
928
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Полтавська розповіла про погане самопочуття
Володимир Остапчук з Катериною Полтавською / Фото: instagram.com/poka.tya

Блогерка зізналася, що їй не допомагають жодні ліки

Популярна українська блогерка та за сумісництвом молода дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка зізналася, чим отруїлася так, що потрапила до лікарні, приголомшила розповіддю про те, як знепритомніла у людному місті. Подробиці - в нашому матеріалу.

Отож, у себе в Instagram Катерина зізналася, що їй стало дуже зле в ТЦ. Зазначимо, що Полтавська почувається не дуже добре через низький тиск.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У ТЦ були вимкнені кондиціонери. Відтак, 23-річній дівчині відразу стало недобре і вона знепритомніла.

Вчора (10 червня – прим. ред.) хотіла зняти вам розпаковку товарів для дому, але знепритомніла в ТЦ. Це все мій низький тиск (усе життя в мене темніє в очах при різких рухах) і вимкнені кондиціонери,
- поділилася дружина шоумена.
Катерина Полтавська / Фото: instagram.com/poka.tya

Варто зауважити, що Вже наступного дня Катерина Полтавська вирішила провести ранок вдома та перепочити. Вона запитала у своїх фоловерів, чи хтось страждає такою проблемою, як вона. Катерина зазначила, що довго шукала ліки, які б допомогли їй, але поки що вони не дають жодного результату.

Вирішила ранок вдома провести. Можливо, хтось має таку саму проблему? Як підвищуєте тиск? Бо я колись пила якісь таблетки, але не допомогло,
- поцікавилася медійниця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Остапчук зворушливо звернувся до доньки, яка вдалі від зіркового тата відсвяткувала 11-річчя. Наразі Емілія живе разом з мамою в Канаді, тому Володимир не може часто бачитися з рідною людиною.