35-річний обмежено придатний Дантес зізнався, чи отримав він бронь від мобілізації (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
23 642
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Дантес має бронь від мобілізації, чи ні
Співак Володимир Дантес. Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Артист розповів, як проходив ВЛК і чому йому знову доведеться оновлювати дані

Відомий український співак Володимир Дантес, який опинився на межі інсульту , зізнався, чи має бронь від мобілізації. Артист тільки нещодавно оновлював свої дані у ТЦК та проходив ВЛК в одній з лікарень Київської області. А от чи є в нього бронювання — дізнавайтеся нижче!

В новому епізоді "30+" на YouTube-каналі RAMINA Дантес зазначив, що через його статус обмежено придатного, йому потрібно повторно проходити військово-лікарську комісію (ВЛК). Це стосується всіх чоловіків віком від 18 до 60 років та жінок окремих спеціальностей після набуття чинності нового закону про мобілізацію в Україні, який набрав чинності від 18 травня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир зауважив, що після публікації фото під ТЦК, його розкритикували у соцмережах. Так, користувачі звинуватили артиста у надмірній публічності, оскільки його нібито все одно заброньовано від мобілізації. Проте сам Володимир запевнив, що жодних відстрочок він не має і проходить процедуру нарівні з іншими.

Кожен раз, коли було потрібно йти до військкомату, я йшов. В мене немає бронювання, тому що Міністерство культури, дякую за відсутність бронювання для всіх діячів культури, забезпечило його тільки для цирку і "Єдиного марафону",
— підкреслив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що під час проходження ВЛК, Володимир Дантес у ТЦК зустрів 62-річну лікарку-фанатку . Артист зізнався, що був неабияк здивований ситуацією, але отримав від неї безліч позитивних емоцій.