"Вибачте, якщо змусив нервуватися": Дмитро Дікусар показав, як минає його життя за кордоном (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 263
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Танцівник Дмитро Дікусар
Фото: Дмитро Дікусар.ото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Танцівник вперше за тривалий час вийшов на зв'язок

Відомий український танцівник Дмитро Дікусар, який розповів про те, як його змінила війна, вперше за тривалий час вийшов на зв'язок та продемонстрував реалії своєї служби. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що Дмитро, який вже понад два роки захищає Україну від російських загарбників, доволі рідко з'являється у соціальних мережах Саме собою, що його шанувальники хвилюються за нього. Відтак, танцівник вирішив зробити певне виключення із правил і показав своє життя на передовій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Дмитро пригадав, як для нього розпочалася війна, коли він вступив до лав ЗСУ. Також Дікусар пригадав військові навчання.

Знаю, що давно давав про себе знати…Вибачте, якщо змусив нервуватися! Змонтував "на колінках" невеликий фрагмент свого життя. Таким був початок. І на фото лише маленька частина моїх друзів і побратимів. Всі вони суперлюди для мене. Шануйтесь, любі українці і шануйте наших героїв! Тримаємо стрій! Слава Україні!
– зауважив хореограф.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Дікусар зізнався, якою мовою спілкується в побуті та на фронті. Свої дії він пояснює тим, що попри мову, головна мета - це перемогти російських окупантів.