З них варто брати приклад! Найкращі зіркові татусі України (ФОТО)

Новини шоубізнесу
18 777
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зіркові татусі України, фото
Фото: соцмережі зірок

Відом татусі України на своєму прикладі показують, як поєднувати успішну кар'єру з вихованням дітей

16 червня в Україні відзначають День батька. Найкращими цитатами про тата з нагоди цього свята ми вже поділились, а тепер розкажемо про знаменитих українських татусів, з яких варто брати приклад!

Бути татом — це не тільки велика честь, а й чимале випробування. Не кожному чоловіку, на жаль, вдається стати чуйним, люблячим та турботливим батьком для своїх дітей. Але герої нашої добірки доводять, що бути крутезним татком можна бути, навіть коли в тебе ціле море справ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тарас Тополя

Лідер гурту "Антитіла", та його дружина Alyosha виховують трьох дітей: Романа, Марка і Марію. Вони часто діляться родинними моментами у соціальних мережах, підкреслюючи важливість сімейних цінностей.

Тарас Тополя з дітьми та дружиною, фото
Фото: instagram.com/tarastopolia/

Григорій Решетнік

Відомий телеведучий та його дружина Христина виховують трьох синів: Івана, Дмитра та Олександра. Григорій зазначає, що батьківство — це велика відповідальність і задоволення. Подружжя також розглядає можливість усиновлення, щоб подарувати родинне тепло ще одній дитині.

Григорій Решетнік з дітьми, фото
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik/

Олег Скрипка

Лідер гурту "Воплі Відоплясова", має чотирьох дітей: Романа, Устима, Олесю і Зоряну. Скрипка відомий своєю прихильністю до української культури, яку також передає своїм дітям.

Олег Скрипка з сином, фото
Фото: instagram.com/o.skrypka

Віктор Павлік

Популярний співак, має чотирьох дітей: Олександра, Христину, Михайла та покійного Павла. Співак завжди підкреслює важливість родинних зв'язків і підтримує теплі стосунки з дітьми від різних шлюбів.

Віктор Павлік з дружиною та дитиною, фото
Фото: instagram.com/repyahovakate/

Анатолій Анатоліч

Відомий ведучий, разом з дружиною виховує трьох дітей: Алісу, Лоліту і Ніла. Анатолій часто ділиться кумедними моментами з сімейного життя у соціальних мережах, демонструючи позитивний підхід до батьківства.

Анатолій Анатоліч з сім’єю, фото
Фото: instagram.com/yulattt

Сергій Притула

Телеведучий і шоумен, виховує трьох дітей: Дмитра, Соломію і Стефанію. Притула активно займається благодійністю, залучаючи до цього своїх дітей і показуючи їм важливість допомоги іншим.

Сергій Притула і всі його діти, фото
Фото: instagram.com/siriy_ua

Дядя Жора

Популярний комік, виховує трьох доньок: Уляну, Устину та Аміну. Він часто жартує про батьківство у своїх виступах, але завжди підкреслює, що сім'я для нього — це найбільше щастя.

Дядя Жора з доньками та дружиною, фото
Фото: instagram.com/dyadya_jora

Тімур Мірошниченко

Ведучий Тімур Мірошниченко у 2023 році став багатодітним батьком, усиновивши хлопчика Марселя. У ведучого є ще двоє діток — син Марк та донечка Мія. Але на цьому артист зупинятись не збирається. Він з дружиною планує всиновити ще одного малюка.

Тімур Мірошниченко з дітьми, фото
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko/

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов — ще один щасливий татко. Від першого шлюбу з балериною в нього є донька Ксенія, а від другого — два сини.

Юрій Горбунов з синами, фото
Фото: instagram.com/kosadcha

Євген Хмара

Піаніст Євген Хмара теж встигає будувати блискучу кар’єру та особисте життя. В артиста є троє дітей.

Євген Хмара з дітьми, фото
Фото: instagram.com/evgenykhmara
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про багатодітних зірок , яких знає кожен. Ці 13 знаменитостей, які найчастіше чують слово "тато"! ;)