Дмитро Гордон відповів, де під час війни в Україні знаходяться його сини і чи підлягають вони мобілізації

Новини шоубізнесу
781
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Гордон розповів про своїх повнолітніх синів
Дмитро Гордон. Фото: instagram.com/gordondmytro

Також журналіст розповів, чим саме займаються його троє синів – 23-річний Лев, 29-річний Дмитро та 32-річний Ростислав

Український журналіст та відомий інтерв'юер Дмитро Гордон, який розпродав більшість своїх квартир , поділився відвертою інформацією про своїх дітей. Він розповів, де саме його повнолітні сини знаходяться під час повномасштабного вторгнення в Україну.

Зокрема, журналіст зазначив, що його троє синів — Лев (23 роки), Дмитро (29 років) та Ростислав (32 роки) — наразі проживають за кордоном. В інтервʼю проєкту “Наодинці” Гордон пояснив, що всі вони народилися не в Україні та мають громадянство інших країн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Двоє його синів займаються своєю кар'єрою в США, а третій син працює в Європі. При цьому журналіст зазначив, що останній є непридатним до армії.

Троє синів зараз за кордоном. Вони виїхали туди не після війни. Двоє синів живуть в США, один – громадянин США, він там народився, інший народився в Празі, живе в США. Вони американці, живуть там 10 чи 11 років. Один – прекрасний композитор, інший в бізнесі. Ще один син живе в Європі й теж виїхав не після війни. Він взагалі не придатний до служби в армії, якщо про це мовиться,
— зазначає Гордон.
Дмитро Гордон з синами
Дмитро Гордон з родиною. Фото: instagram.com/gordondmytro
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон зізнався, чи був у нього секс втрьох. Журналіст навіть пригадав свої зради у стосунках .