Легенда року Бон Джові повертається на велику сцену після тривалого відновлення

Новини шоубізнесу
1 095
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Бон Джові повертається на сцену
Бон Джові. Фото: Getty Images

62-річний лідер гурту Bon Jovi повністю відновив свій голос, тому готовий знову запалювати разом з прихильниками

Зірковий фронтмен культового американського гурту Bon Jovi, Джон Бон Джові, який нещодавно переніс складну операцію на голосових зв'язках, знову готовий радувати шанувальників своїми виступами. Після тривалого відновлення співак заявив про своє повернення на сцену.

За інформацією видання People , під час відкриття нової виставки в Залі слави рок-н-ролу, присвяченої гурту Bon Jovi, музикант повідомив про своє повернення до активної концертної діяльності. Після вимушеної перерви Джон вже навіть встиг порадувати публіку виконанням своїх хітів на концерті в Нешвіллі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Глядачі тепло прийняли виступ легендарного рокера, який після тривалого лікування та реабілітації знову відчув радість від живих виступів. Концерт пройшов успішно, а Бон Джові підтвердив, що його голосовий апарат відновився повністю, і він готовий до нових музичних звершень.

Крок за кроком я повертаюся до цього (живих виступів),
— додав 62-річний співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що співачка Ліда Лі теж повернулася на сцену . Деякий час артистка не виходила на звʼязок з прихильниками, адже, як виявилося, вона лікувалася від алкогольної залежності .