Тіна Кароль розчулила Мережу емоційним зверненням до покійного чоловіка у річницю їх весілля: "Відпустити не можу"

Новини шоубізнесу
2 000
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль пригадала покійного чоловіка
Євген Огір та Тіна Кароль. Фото: Viva

Артистка зізнається, що біль втрати для неї досі настільки величезна, що вона не уявляє, як може відпустити покійного коханого

Українська співачка Тіна Кароль, яка заговорила про повернення на Євробачення , поділилася глибокими переживаннями у зв'язку з річницею весілля зі своїм покійним чоловіком, продюсером Євгеном Огіром, який пішов з життя у 2013 році. Тіна Кароль зворушила шанувальників емоційним зверненням до покійного чоловіка у пам'ятний день.

На своїй сторінці в соціальних мережах Тіна поділилася зворушливою публікацією, що присвячена спогадам про Євгена. Вона опублікувала фотографію, на якій видно, як співачка, приховуючи обличчя рукою, виражає свою скорботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кароль згадала, що сьогодні вони б святкували 16-ту річницю шлюбу. Тому вона звернулася до покійного чоловіка з обіцянкою залишатися сильною, як він цього бажав.

Так, я тримаюся, маленький. І буду, як і обіцяла, хоч і важко. Дякую. Відпустити не можу. Навіки,
— чуттєво підписала публікацію артистка.
Тіна Кароль вшанувала памʼять Євгена Огіра у річницю їх шлюбу
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Євгена Огіра не стало 28 квітня 2013 року через рак шлунка, діагностований йому за рік до смерті. Тіна Кароль продовжує слідувати останній волі чоловіка, виступаючи на сцені попри біль втрати. Під час їхнього спільного життя у них народився син Веніамін, який наразі навчається за кордоном у Великій Британії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль “засвітилась” на концерті Юлії Саніної в дорогезній сукні . Варто зауважити, що речі цього бренду обирають знаменитості по всьому світу.