"У неї є все, крім хітів": відомий блогер висловився про те, чи може Тіна Кароль вдруге поїхати на Євробачення

Новини шоубізнесу
15 512
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль, фото
Фото: instagram.com/tina_karol/

Дізнайтесь, які шанси Тіна Кароль матиме на Євробаченні

Євробачення минуло, а розмови про нього не затихають досі. Днями Тіна Кароль розповіла, якою дорогою ціною, в прямому сенсі цього слова, їй обійшлась участь у Євробаченні. А тепер шанси представити нашу країну вдруге на головній сцені Європи оцінив відомий музичний блогер Богдан Беспалов.

Участь Тіни Кароль на Євробаченні у 2006 році була знаковою. Вона посіла 7 місце з хітовою піснею Show Me Your Love, яка прийшлась до душі європейським слухачам. До того ж днями Тіна неочікувано натякнула на те, що не проти взяти участь в цьому конкурсі вдруге.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нині Тіна має фінансову можливість самостійно створити на сцені Євробачення справжню "цукерочку". Та й в порівнянні з 2006 роком вона сильно змінилась. Тепер це справжня діва української сцени. Вона сильно змінилась — стала більш впевнена в собі, ще більше довела до ідеалу свій голос та створила образ, який закохує. Однак є одне вагоме "але".

Тіна Кароль на Євробаченні, фото
Фото: Getty Images

Відомий блогер Богдан Беспалов зауважив, що за останні кілька років Тіна Кароль не випустила жодного хіта. Репертуар зірки, за словами блогера, — це її головне слабке місце, яке не дасть гідно представити Україну на популярному музичному конкурсу.

Сьогодні у Тіни є все, окрім хітів. Саме в період повномасштабного вторгнення співачка загубилася — жодного хіта, відчуття аудиторії, розуміння себе в новій реальності. Це проблема багатьох топових артистів сьогодні,
— зауважив блогер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще зараз російськомовні пісні Тіни Кароль активно перекладають та переспівують молоді українські артисти. Однак одній відомій співачці зірка не дозволила цього зробити. Чому? Дізнайтесь в цьому матеріалі.