Напад на Квентіна Тарантіно в Нью-Йорку: оголена жінка переслідувала режисера та штовхала його автівку ногами (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 268
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Квентін Тарантіно став жертвою пропалестинської активістки, фото
Фото: instagram.com/tarantinoxx

Квентін Тарантіно ледь не постраждав під час звичайної вечері в ресторані

Квентін Тарантіно, який рік тому оголосив про завершення кар’єри, став жертвою пропалестинської активістки. Оголена жінка не дала кінорежисеру поїсти в ресторані та переслідувала його. Детальніше про скандал читайте в нашому матеріалі!

Пропалестинська активістка напала на відомого режисера Квентіна Тарантіно, коли той обідав у ресторані Нью-Йорка. Інцидент висвітлило видання The Times of Israel.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Активістка, відома як Crackhead Barney, увірвалася в ресторан Che Li, побачила Тарантіно і почала кричати на нього, називаючи його "сіоністським лайном". Режисер намагався ігнорувати її та покинув заклад, але вона переслідувала його, оголила груди та продовжувала знімати все це дійство на камеру.

Інші активісти теж приєднались до жінки. Вони не давали Тарантіно змоги нормально рухатись. А коли режисер сів у авто, активісти почали штовхати його.

Чому Квентін Тарантіно став жертвою такої атаки? Річ у тім, що режисер одружений на ізраїльській співачці Даніелі Пік. Артист сам часто з захопленням висловлюється про Ізраїль, що не до душі пропалестинським активістам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також днями стався ще один скандал. Біллі Айліш обурила прихильників, заспівавши пісню російського гурту.