Зірка "Володаря перснів" упав зі сцени під час бійки: 85-річного Ієна Маккеллена терміново госпіталізували

Новини шоубізнесу
1 699
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ієн Маккеллен сильно травмувався
Ієн Маккеллен. Кадр з фільму

Глядач вистави розповів про нещасний випадок, який стався з актором

Відомий британський актор Ієн Маккеллен, який прославився роллю Гендальфа у "Володарі перснів", потрапив до лікарні після нещасного випадку на сцені. Що саме сталося — дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє Sky News, інцидент стався під час вистави у Лондоні. 85-річний Маккеллен, виконуючи роль Фальстафа, носив важкий костюм з накладним животом. Цей реквізит завадив йому втримати рівновагу, і актор упав просто в глядацький зал. Після падіння Ієна винесли на носилках, і виставу довелося перервати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Представники театру пізніше заявили, що Маккеллен перебуває у гарному настрої. Проте після госпіталізації деталі про його стан здоров'я не розголошуються.

Я сидів у партері. Була сцена бійки та Ієн зійшов зі сходинки, яка була на сцені, втратив рівновагу та впав. У нього все ще був увімкнений мікрофон, і було чути, як він кричав про допомогу, коли кілька робітників вийшли на сцену, а потім нас попросили піти,
— розповів присутній у глядацькому залі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от під час сольного виступу Cardi B, постраждала не артистка, а її прихильниця. Адже несподівано реперка розізлилася та жбурнула мікрофон прямо у голову фанатки.