Пташка з Азовсталі пішла зі служби в 59 бригаді: "Мені так треба"

Новини шоубізнесу
877
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Пташка з Азовсталі більше не служитиме, фото
Катерина "Пташка" Поліщук. Фото: instagram.com/ptashka_from_azovstal

Катерина Поліщук обіцяє повернутись, але поки їй потрібен відпочинок

Відома парамедикиня Пташка, яку часто цькують хейтери з приводу її ваги, повідомила, що припиняє службу. Дівчина натякнула, що робить це рішення через непростий емоційний стан. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Про припинення служби у 59 ОМПБр військовослужбовиця повідомила на своїй сторінці в Інстаграм. Катерина Поліщук написала, що вона змушена це зробити через низку непоборних обставин та подій:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Одна з найважливіших новин (та переваг для мене, як добровольця старого зразка) через ряд непоборних обставин та подій, я змушена припинити співпрацю з 59 ОМПБр та свою службу в цій бригаді. З подякою та повагою прощаюсь з цими чудовими людьми. Та поки перебуваю в ізоляції. Багато контенту від мене не буде. Буде щось від душі. Мені так треба. Розраховую на ваше розуміння.

Пташка також додала, що певний час вона буде перебувати в ізоляції. Парамедикиня натякнула, що зараз вона переживає дуже непростий час і їй потрібна тиша:

Дякую за 14 місяців плідної роботи, нову військову професію, терпіння, розуміння і справжню любов, якої так бракувало мені, в яку я вже не вірила. Не тому, що я "Пташка". А, тому що я — це я. Ви — найкраще, що могло статись зі мною у такий важкий період. Нехай це буде заслужена відпустка, самоізоляція чи як ви самі це назвете. Я повернусь незабаром. Але поки мені потрібна тиша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше легендарна парамедикиня Пташка розповіла, як відганяє думки про самогубство. Вона часто бореться з хвилями депресії…