Парамедикиня Пташка відповіла на цькування хейтерів з приводу її ваги

Новини шоубізнесу
1 157
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Парамедикиня Пташка
Фото: Катерина Поліщук / Facebook

Вона звернулася до фоловерів з філософським постом-зверненням

Знаменита українська парамедикиня Катерина Поліщук, більш відома за позивним Пташка, яка засмутила своєю заявою про війну, вирішила відповісти хейтерам, які дістають її закидами стосовно зайвої ваги. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний пост Пташка розповсюдила на офіційній сторінці у Facebook . Вона також звернулася до свідомих громадян із зверненням філософського змісту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Катерина також заявила, що не вважає себе вона не героїнею. Вона також порадила людям, з вуст яких вилітає критика на їхню адресу, не забувати цілувати тими вустами своїх дітей.

Рознесло. Товста. Не пташка. Бройлер. Савченко. Жирна". Дякуємо за підтримку, вдячність і повагу до дій. Дякую вам за те, що не знаєте й чверті моєї історії. Дякую, що вірите "знайомій знайомої вашої знайомої". Дякую, що шукаєте, "чому я не герой". Я – не герой. Я – людина. Не я із себе зробила героя. А ви. Не я зробила себе популярною. Не я постила свої фото із цинічними молитвами, щоб потім казати: "А ми ж за тебе молилися. Ми молилися, а ти поправилась. А ти не відповідаєш нашому ідеалу. Не тих підтримуєш. Не так воюєш. Не те говориш. Не такі погляди. Не така зовнішність. Не таке волосся. Не така Пташка. Так от, шановні. Хочете залізти в мої труси – лізьте. Я важу 85 кг, користуюся соцмережами, курю і, блін, живу. На ваш жаль. По 20 годин я працювала не для "дякую". Відмовлялася виїжджати, щоб не покидати хлопців не для "дякую". Співала я не для вас. Співала я для хлопців. Які теж від мене відмовились, бо я – "медійна". Бо я "запишалась". Залишилась тільки мама, тато і брат. Залишився шеф з мотошколи і його дружина. Для решти я "змінилася",
– написала парамедикиня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як парамедикиня Катерина Поліщук прокоментувала скандал із серіалом за 33 мільйони гривень. Катерина твердо переконана, що історія із серіалом за державні кошти не могла з'явитися без російського сліду, адже наші вороги роблять все можливе, щоб розділити українську націю.