На тлі чуток про роман Потапа на стороні, Настя Каменських розповіла про зради: "Серце може боліти"

Новини шоубізнесу
1 747
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Каменських прокоментувала зради
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка зізналася, чи зраджували їй раніше та як вона ставиться до цього

Популярна українська співачка Настя Каменських відкрила завісу свого особистого життя, поділившись, чи стикалася вона зі зрадою. В мережі вже давно ходять чутки, ніби Потап зраджував дружину з її колишньою кращою подругою. А от як NK в реальності ставиться до зрад — дізнавайтеся нижче!

В ефірі “Ранкового двіжу” Настя Каменських та Віталій Островський представили свою нову композицію "Гріхи", створену у співпраці. Основною темою пісні є зрада, яка часто стає причиною розбитих сердець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Віталій Островський зізнався, що в його житті було чимало гріхів, проте деталі залишив за кадром. Каменських же зізналася, що зради в її житті не було. Вона наголосила, що цей досвід їй не знайомий, тому не могла "спокутувати гріхи" через пісню, як це зробив її колега.

На щастя, у мене не було такого досвіду (зрад — прим. ред), якщо чесно. На щастя. Але я про це насправді не думала. Тут така штука — як ти ставишся, в принципі, до всього, не тільки до зрад. Основа всього — твої реакції на все, що відбувається з тобою. Якщо ти захочеш поставитися до всього легше, то тобі буде набагато легше. Звісно, ​​наше серце може боліти, коли таке відбувається,
— зазначила Настя Каменських.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Настя Каменських здивувала подарунком на річницю весілля, який вона отримала від Потапа. Артистка показала, які знаки уваги робить її чоловік.