"Вона на мене дуже ображалася": Андрій Джеджула зізнався, що давно не спілкується з колишньою падчеркою, яка стала дружиною зірки Євро-2024

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Андрій Джеджула розповів про стосунки з Ангеліною Забарною, фото
Фото: соцмережі зірок

Відомий шоумен розповів, в яких стосунках залишився з Ангеліною Забарною після розлучення з її мамою Юлією Леус

В розпал чемпіонату Євро-2024 інтерес до футболістів та їх родин значно підвищений. Так Андрій Джеджула неочікувано вирішив розповісти про складні стосунки з падчеркою Ангеліною Забарною, яка рік тому стала дружиною відомого українського футболіста. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Про розлучення Андрія Джеджули та Юлії Леус чули напевно всі українці. Скандали не вщухали ще довго після розставання пари. Згодом викрились цікаві деталі. Наприклад, що Джеджула принижував доньку Юлії — Ангеліну Забарну. Жінка зізналась, що шоумен критикував зовнішність та фігуру дівчини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що днями Джеджула вирішив зненацька розповісти про стосунки з колишньою падчеркою. Артист зізнався, що вони з Ангеліною не спілкуються. За його словами, дівчина ображається на нього, але не через приниження, а через те, що ніби-то раніше він влаштував її в іншу школу.

Ангеліна на мене дуже ображалася, мовляв, там залишилися всі її друзі. Але саме в цій школі вона познайомилася з Іллею Забарним. Вони з 15 чи 16 років почали зустрічатися,
— розповів Джеджула.
Ілля Забарний з дружиною, фото
Фото: instagram.com/angelinarr_/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Ангеліна Забарна на цю тему не сильно любить говорити. Дівчина часто тішить шанувальників гарними фото та модними вбраннями . А ще завжди підтримує свого коханого, який зараз грає на чемпіонаті з футболу Євро-2024.