Володимир Остапчук чуттєво привітав молоду дружину з 24-річчям і наполіг на новій романтичній фотосесії з присмаком весілля

Новини шоубізнесу
676
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Катерина Полтавська відсвяткувала день народження
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya/

А з самого ранку шоумен потішив кохану розкішним букетом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поділився святковими моментами з особистого життя, привітавши свою молоду дружину Катерину Полтавську з 24-річчям. Шоумен не лише написав зворушливий пост, але й показав романтичні фото з нагоди цієї події.

Остапчук опублікував кілька романтичних світлин з фотосесії, на яких він позував у стильному образі з сорочкою та штанами, а Катерина обрала довгу білу сукню. Крім цього, Володимир уже показав, як він вітав дружину особисто, подарувавши їй розкішний букет рожевих троянд. Однак основний подарунок шоумен поки тримає в секреті, що додає інтриги до святкової атмосфери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Остапчук привітав Полтавську з днем народження
Катерина Полтавська святкує 24-річчя. Фото: instagram.com/poka.tya/

Так, у своїй публікації Остапчук щиро подякував Катерині за підтримку та за час, проведений разом. У своєму дописі Володимир висловив безмежну любов до дружини, що додало ще більше тепла святковому дню.

З днем народження! Дякую, що ти поруч зі мною. Дякую, що кохаєш і віриш. Дякую, що тримаєш міцно-міцно. Кохаю тебе, моя неймовірна "24-річна дружина Остапчука",
— звернувся Володимир Остапчук до коханої.

Сама ж Катерина Полтавська поділилася бекстейджем з цього дня. При цьому дівчина зазначила, що ініціатором усіх їх професійних фотосесій завжди виступає її коханий.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук показали кадри з нової фотосесії
Катерині Полтавській виповнилося 24 роки. Фото: instagram.com/poka.tya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерину Полтавську було госпіталізовано. Виявилося, що третя дружина Остапчука серйозно отруїлася.