45-річна зірка культового ситкому "Офіс" тривалий час приховувала, що втретє стала мамою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мінді Калінг стала мамою втретє
Мінді Калінг. Фото: Getty Images

Мінді Калінг вперше показала фото новонародженої донечки

45-річна акторка Мінді Калінг, відома завдяки ролі в серіалі "Офіс", втретє стала мамою. Проте деякий час зірка ретельно приховувала це від публіки. Усі деталі двзнавайтеся на Хочу!

Мінді Калінг повідомила про народження донечки Енн в Instagram у свій день народження, 24 червня. Проте малеча з'явилася на світ ще наприкінці лютого. Акторка зізналася, що ретельно приховувала свою вагітність, перш ніж вирішила відкрити цю радісну новину публіці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму акаунті Калінг також опублікувала фотографію, де позує з усіма трьома дітьми та своїм вагітним животиком. Нагадаємо, у грудні 2017 року Мінді Калінг народила доньку Кетрін, а у вересні 2020-го — сина Спенсера. Ім’я батька дітей залишається таємницею, адже акторка оберігає своє приватне життя від сторонніх очей.

Наприкінці лютого я народила свою донечку Енн. Вона найкращий подарунок на день народження, який я лише могла собі уявити. Коли все тяжко, щоразу, коли мене переповнює цинізм, то троє моїх дітей є чудовим нагадуванням про чисту радість у моєму житті,
— розповіла акторка.
Мінді Калінг народила третю дитину
Діти Мінді Калінг / Фото: instagram.com/mindykaling
Мінді Калінг стала мамою втретє
Мінді Калінг з дітьми / Фото: instagram.com/mindykaling
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше українську акторку Катерину Тишкевич запідозрили у вагітності . Але вона не стала тягнути інтригу і нарешті розкрила усю правду.