У США так швидко забувається українська? Закордонні псевдопатріоти Яма та Ступка заговорили мовою ворога

Новини шоубізнесу
681
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Влад Яма та Дмитро Ступка знову заговорили російською
Влад Яма та Дмитро Ступка. Фото: Instagram

Не можемо назвати такі дії неочікуваними з боку скандального хореографа та актора

Українські артисти Дмитро Ступка, який хизується відпочинком з коханою та донькою, а також Влад Яма почали спілкуватися російською мовою. Відомий актор і танцюрист, які проживають у США, віддали перевагу мові окупантів.

Раніше в Instagram обидва часто ділилися дописами українською, однак у своїх stories нещодавно вони почали використовувати російську. Влад Яма, наприклад, активно працює в Маямі разом із Марією Гнатенко, котра також говорить російською. Нещодавно він поділився її рекламним відео і супроводив його коментарем мовою, яку багато українців вважають мовою окупанта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Влад Яма заговорив російською
Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official

Дмитро Ступка також іноді вдається до російської. Так, у stories він привітав знайомого з днем народження, підписавши фото: "Будьте бдительны". Та й до того він опублікував фото з донькою на пляжі, яке спочатку підписав його російською, але після критики змінив текст на українську, що можна побачити за позначкою "змінено".

Дмитро Ступка заговорив російською
Дмитро Ступка. Фото: instagram.com/stupka777
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка, якого звинувачують у втечі в США, зізнався, чи повернеться в Україну після війни. Актор також зазначив, що йому байдуже на постійну критику у соцмережах.