Єва Бушміна зізналася, що у свої 20 років вона стала "заручницею" ВІА Гри (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
688
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Єва Бушміна розповіла про досвід у ВІАГра
Єва Бушміна. Фото: instagram.com/layahmusic

Співачка пригадала, як працювала в найпопулярнішому гурті Костянтина Меладзе

Українська співачка Єва Бушміна, відома під справжнім ім'ям Яна Швець, розповіла про свої непрості часи у складі популярного гурту "ВІА Гра". Артистка поділилася, що перебування в колективі стало для неї серйозним викликом.

Виконавиця згадала в інтервʼю Okay Eva, що приєдналася до "ВІА Гри" у віці 20 років, коли ще не розуміла, чого саме від неї очікують і якою вона має бути. Єва зізналася, що їй було важко відповідати образу дорослої, розкутої жінки, який вимагав гурт. Її внутрішній стан не збігався з вимогами, які ставили перед нею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попри труднощі, співачка визнає, що на роль фатальної красуні підходила ідеально. Вона наслідувала поведінку своїх колег – Надії Мейхер та Альбіни Джанабаєвої, проте почуття дискомфорту не зникало. Зараз Єва розуміє, що через молодий вік її проблеми здавалися їй більшими, ніж були насправді, і вона надто гостро сприймала критику.

Артистка рада, що прийняла рішення залишити "ВІА Гру" у 2013 році. Оскільки це дало їй змогу зосередитися на власній кар'єрі та знайти свій шлях у музиці.

Це був час мого внутрішнього пошуку. Мене все не влаштовувало. Я не могла зрозуміти, хто я. Я зрозуміла в якийсь момент, що стала заручницею цього образу і групи. Мені було дуже складно перебувати у свої 20 років в образі млосної жінки, впевненої в собі діви...
— зазначила Єва Бушміна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ексвіагрянка та ймовірна коханка Костянтина Меладзе отримала громадянство росії. Варто зазначити, що сама вона з України, проте повномасштабна війна її зовсім не хвилює.