Ексвіагрянка Міша Романова намагається позбавити батьківських прав свого колишнього

Новини шоубізнесу
2 094
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Міша Романова
Фото: instagram.com/misharomanova

Артистка зізналася, що під час повномасштабної війни вона кардинально змінила своє відношення до загадкового колишнього обранця

Колишня учасниця гурту “ВІА Гра” Міша Романова, яка зустрічається з радником президента України , заговорила про стосунки з екскоханим, від якого вона народила сина. Артистка зізналася, що зараз не спілкується з колишнім, ба більше, це серйозно повпливало і на стосунки чоловіка з власним сином. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

В інтервʼю виданню “ТиКиїв” Міша Романова розповіла, що вже давно не підтримує звʼязок зі своїм колишнім коханим. Та найбільше її обурило те, що після початку широкомасштабної війни чоловік жодного разу не намагався дізнатися, як справи у їх спільного 5-річного сина Мартіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На тлі цього артистка вирішила остаточно покінчити з ексобранцем. Тому зараз вона вирішила позбавити його батьківських прав, оскільки він і так ніяк не комунікує з власною дитиною.

Ми не спілкуємося. Для мене було останньою краплею те, що на початку повномасштабного вторгнення він кинув слухавку і за два роки жодного разу не зателефонував.
Зараз я працюю над тим, аби  позбавити його батьківських прав,
— каже Міша Романова.
Міша Романова з сином
Фото: instagram.com/misharomanova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий балетмейстер Раду Поклітару відповів, чи мав роман з Наталією Могилевською. Виявилося, що артист не привітав її з довгоочікуваним статусом мами.