Ірина Сопонару розповіла, скільки грошей витрачає щомісяця: "Хтось скаже, що це велика сума"

Новини шоубізнесу
1 593
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Сопонару зізналась, скільки грошей їй треба на життя в Києві
Ірина Сопонару, скільки заробляє щомісяця. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Зірка "Жіночого кварталу" натякнула, що їй не завжди вистачає фінансів

Українська актриса Ірина Сопонару, яка нещодавно вийшла заміж за британця , здивувала своїми щомісячними витратами. Скільки зірці потрібно грошей для комфортного життя? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

Ірина Сопонару в новому інтерв'ю для Аліни Доротюк поділилася сумою, необхідною їй для гарного життя в Києві. Зірка "Жіночого кварталу" зазначила, що на місяць їй потрібно щонайменше 50 тисяч гривень. І це без відпочинку чи якихось великих покупок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Іра поскаржилася на зростання цін на житло та продукти, додавши, що лише лікування зубів її коту обійшлося в 10 тисяч гривень. Але, що цікаво, Сопонару не завжди в змозі заробити таку суму щомісяця. Вона підкреслила, що її дохід не є стабільним: один місяць вона може гарно заробити, а потім два місяці бути без роботи. Наразі основні витрати покриває її чоловік, британець Ріс.

Мені потрібно 50 тисяч гривень. Це база. Без екстра бонусів життя типу відпочинку. Усе дуже зросло в ціні. Хтось скаже, що це великі гроші. Так, великі, але ти не можеш їх не витрачати. Ти не можеш не залити бензин у машину. Я не хочу жалітися. Можна прожити й на менше, але ж ми говоримо про якість життя,
— відверто зізналась Сопонару.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Сопонару запевнювала, що хейт "Кварталу 95" — то політичне замовлення. Але глядачі пояснили , що не так з їх жартами на прикладі зі "Сіськадовськом".