Ірина Сопонару зізналася, як наречений-британець реагує на її поцілунки з Тарасом Цимбалюком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 177
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Тарас Цимбалюк тримає Ірину Сопонару на плечах, фото
ФОТО: instagram.com/irinasoponaru/

Побачити на власні очі, як кохана пристрасно цілує іншого, Різ не поспішає

Популярна українська гумористка та актриса Ірина Сопонару, яка нещодавно стала тренеркою “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3”, розповіла, чи ревнує її наречений-британець до Тараса Цимбалюка, з яким дівчина часто грає кохання на камеру. А ще — чи готуються вони до весілля, яке планували зіграти вже за кілька місяців.

Окрім гумору, комікеса має ще одну велику пристрасть – театр. Уже невдовзі вона вирушить у тур Україною та Європою з виставою “Наші Кайдаші”, в якій грає разом з Ольгою Сумською, Тарасом Цимбалюком, Наталкою Денисенко та іншими зірковими колегами. У п’єсі на сучасний лад Ірина отримала роль запальної та норовливої Мотрі, а Тарас, як і в нашумілому серіалі “Спіймати Кайдаша” — суворого і впертого Карпа. За сценарієм між ними вирують справжні пристрасті з палкими поцілунками, тому в актриси журналісти вирішили поцікавитися, як на це реагує її наречений.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ірина Сопонару й Тарас Цимбалюк, фото
Фото: instagram.com/irinasoponaru/

У програмі “Ближче до зірок” Сопонару зізналася , що наречений-британець досить спокійно ставиться до таких сцен, адже як ніхто інший підтримує її акторську кар’єру. Щоправда, побачити наживо поцілунки коханої з іншим Різ не поспішає — на жодній з вистав нареченої хлопець досі так і не побував.

Ми з Тарасом кохання граємо, але Різ знає, я нічого від нього не приховую. Я з ним порадилася, запитала – можна чи не можна. Все добре,
— зізнається зіркова тренерка “Ліги Сміху”.

Під час інтерв’ю обмовилася вона й про довгоочікуване весілля з Різом . Його пара вже давно запланувала зіграти у Києві — вже у травні 2024 року. Так, відмовлятися від церемонії вона не збирається і дуже сподівається, що все піде за планом і все буде добре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ірина Сопонару розповідала про свій перший досвід зйомок топлес . Каже, для неї та її колег-гумористок це був неабиякий стрес, але водночас і цікавий досвід!