Олена Зеленська зізналась, що війна сильно "підкосила" її емоційний стан: "Це були найжахливіші моменти"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олена Зеленська розповіла про свій емоційний стан, фото
Перша леді Олена Зеленська. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді зізналась, що були часи, коли вона почувалась дуже погано

Останнім часом Олена Зеленська частіше ділиться подробицями особистого життя з українцями. Перша леді вже розповідала про те, чи часто свариться з чоловіком, який майже не бачить родину, а тепер зізналась, що мало не пережила емоційне вигорання через війну.

Олена Зеленська дала інтерв'ю британському виданню The Telegraph. Її розмова була зосереджена довкола четвертого Саміту перших леді та джентльменів, однак не обійшлось без особистих тем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дружина Володимира Зеленського зізналася, що, попри свій спокійний і мужній зовнішній вигляд, кілька разів була близька до психологічного вигорання. На людях леді Зеленська завжди стримана, а ось вдома іноді дозволяла собі бути вразливою, але приховувала це від дітей:

Бувають моменти, коли я відчуваю, що близька до психологічного вигорання і розумію, що мені потрібен відпочинок. Я намагаюся ефективно використати момент, тому що іноді, коли ми думаємо, що відпочили, ми цього не зробили. Це були найжахливіші моменти, і добре, що це сталося вночі, тому що ніхто з моїх дітей цього не бачив, тому що я завжди маю бути для них джерелом довіри. Діти завжди дивляться на своїх батьків і мають знати, що все буде добре.

Зеленська розповіла, що іноді дозволяла собі плакати. Але це ставалось вкрай рідко:

Кілька разів я дозволяла собі плакати, коли це було нестерпно сумно, але це було те, що я робила свідомо, тому що я знала, що мені потрібно пірнути глибоко на дно, щоб знайти в собі сили відштовхнутися, і тоді я зможу знову плавати. Ви повинні дати собі можливість виплакатися.
Олена Зеленська розповіла про життя без чоловіка, фото
Володимир та Олена Зеленські. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

За час повномасштабної війни та фактично життя без чоловіка Олена Зеленська навчилась зберігати психічну рівновагу. Перша леді не переглядає телеграм-канали, де розповідають про жорстокість росіян, та старається не читати новини перед сном. Також дружині президента заспокоїтись допомагає фізична робота — просте прибирання.

Це рецепт заспокоєння для багатьох жінок, яких я знаю: "якщо ви не знаєте, що робити, просто підіть і помийте голову”. Поки ви щось робите, ви не сидите склавши руки та не боїтеся, ви робите щось корисне в цей момент,
— з посмішкою додала Зеленська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше ми показували, який вигляд має новий манікюр Олени Зеленської . Перша леді віддає перевагу стриманим дизайнам.