"Якщо погуглити мене, то люди цікавляться моїми вишиванками й хто мій чоловік": дизайнерка Магдич розсекретила деталі особистого життя

Новини шоубізнесу
1 240
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юлія Магдич відповіла, чи готова стати матір'ю
Фото: instagram.com/yu_magdych

Юлія також висловилася про материнство

Знаменита українська дизайнерка Юлія Магдич, яка відома завдяки власному бренду вишиванок, розповіла про деталі свого особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв’ю ютуб-проєкту ТСН “Наодинці” Юлія зауважила, що її серце не вільне, але поки що не одружена. Однак, персону свого обранця жінка воліє тримати в таємниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона вважає, що особисте життя повинно завжди залишатися особистим. Юлія також зазначила, що багато хто думає, що її фінансує її коханий, але дизайнерка каже, що це неправда.

Я наразі незаміжня, але серце моє зайняте. Я намагаюся про особисте життя ніколи не говорити навіть з друзями. Бо особисте є особистим. Такі речі, як родина, любов, благодійність, віра мають бути всередині. Це моя історія. Про особисте навіть не знаю, що розказати. Якщо погуглити мене, то люди цікавляться моїми вишиванками й хто мій чоловік. Бо ніхто не може повірити, що жінка може сама створити бізнес,

— поділилася Юлія .

Окрім того, зіркова дизайнерка також зазначила, що готова стати матір’ю лише у разі щирої закоханості у свого партнера. Магдич каже, що у неї ніколи не було бажання мати дітей як факт.

У мене ніколи не було бажання просто мати дітей як факт. У мене завжди була мрія зустріти чоловіка, якого настільки буду кохати, щоб я хотіла побачити його обличчя на тій дитині до кінця життя. Це треба дуже сильно любити чоловіка, інакше – мені нецікаво,
- резюмувала Магдич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дизайнерка першої леді розкрила секретні деталі весільного вбрання Наді Дорофеєвої. Як виявилося, фата була зроблена вручну.