"Мене дуже дивувало, що продовжували писати": Настя Каменських зізналася, чи справді розлучається з Потапом

Новини шоубізнесу
1 372
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Настя доволі категорично відповіла стосовно пліток, які ширяться про неї та Потапа
Фото: Скриншот Instagram

Артистка розповіла, що саме відбувається в їхніх стосунках

Останній рік навколо колись нашумілого дуету Потап та Настя Каменських ширяться чутки стосовно того, що вони розлучаються. Приміром, на початку 2024-го з’явилася інформація про те, що Настя нібито закрутила роман в Іспанії. Отож, селебритіс прокоментувала чутки про розлучення.

Отож, варто зауважити, що як Настя, так і Потап, який наразі перебуває за кордоном, відмовляється від тієї інформації, що вони більше не разом. Це пояснюється тим, що вони вітають один одного у соцмережах, а також постять архівні романтичні світлини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, аби прикріпити довіру шанувальників Настя зробила окрему заяву. Отож, у шоу “Ранок у великому місті” вона зазначила, що вже розставила крапки над “і” у цьому питанні. Окрім того, Каменських заявила, що вона здивована, що час від часу з'являється інформація про її розлучення.

Я розставляла їх (крапки над "і") дуже багато разів, якщо чесно. І мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я кажу: "Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву". Нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. І коли я захочу це зробити, повірте, я вам повідомлю сама. І нікому цю новину не віддам,
- зазначила виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських показалася в київському метро. Українці здивувалися появі артистки у громадському транспорті.