За спиною Потапа, Настя Каменських закрутила роман в Іспанії (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Схоже, вибачення Потапа не допомогли йому відновити стосунки з дружиною. Адже, за останніми чутками, у Насті Каменських вже зʼявився новий коханий. Що відомо про хлопця артистки – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В Мережі вже давно ходять плітки, ніби сімейне життя Насті Каменських і Потапа дало тріщину , хоча сама пара увесь цей час намагалася запевнити, що це не так. Але, днями блогер Богдан Беспалов заявив , що артистка вже закрутила новий роман.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами його інсайдерів, Настя Каменських остаточно перебралася до Іспанії, адже саме там живе її коханий, заради якого вона пішла від Потапа. Розривати усі деталі блогер не став, але запевнив, що найближчим часом зможе навіть оприлюднити фотодокази своїх слів.

Настя Каменських з новим чоловіком живе в Іспанії, у неї все добре. Потап десь далеко. Все що Анастасія могла вичавити з Потапа, вона вичавила. І зараз вона нарешті насолоджується життям.
Вона вирішила розірвати зв'язок з Україною, але виступати під українським прапором, періодично сюди приїжджати, знімати контент і удавати, що красива українка танцює гопака. Ось вам і патріотизм,

– зазначає Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що експідопічна Потапа  відверто відповіла , чому більше не спілкується зі скандальним продюсером. Також вона прокоментувала і скандальну поведінку свого колишнього продюсера.